Romypragt.nl
© Hein Pragt
Facebook button
pragt.info cms III  

Welkom op de oude site van Romy Pragt.

Welkom op de oude site van Romy Pragt.Dit is de oude Internetsite van Romy Pragt. Hallo, ik ben Romy en ik ben 11 jaar. Om iedereen op de hoogte te houden van mijn belevenissen heeft mijn vader deze site voor mij gemaakt. Deze site bestaat al sinds één dag voor mijn geboorte in mei 2005 en sinds december 2012 staat deze site ook op mijn eigen Internet domein: www.romypragt.nl en ik ben heel trots op mijn site. Ik ga nu al weer naar groep 8 en dat is alweer het laatste basisschooljaar. Ik hou van scouting, Eiland van Maurik, Suske en Wiske's, (strips)tekenen, Judo, dieren en nog veel meer. Mijn vader heeft ook een eigen site die heet www.heinpragt.com en die bestaat al wel wat langer. Op mijn site kan je mijn strips en mijn belevenissen lezen en nog veel andere leuke dingen bekijken. Ik wens jullie veel (lees)plezier, groetjes Romy.

Disclaimer.

De beheerder van deze site betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. De beheerder van deze site aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.
Het auteursrecht op deze website berust bij de beheerder van deze site of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming.