Romypragt.nl
© Hein Pragt
Facebook button
pragt.info cms III  

Mijn favoriete sites.

Op deze pagina staat een overzicht van de Internet sites die ik leuk vind en jullie misschien ook wel.

Mijn favoriete sites

www.squla.nl/

Squla gelooft dat alle kinderen leren leuk vinden. En dat als leermiddelen aansluiten bij de leef- en belevingswereld van kinderen, er grote stappen in leerresultaten mogelijk zijn. Squla wil dat alle kinderen met veel plezier naar school gaan zodat ze goed meekomen op school. Het thuis oefenen met Squla geeft ze zelfvertrouwen en leerplezier. Dit verdient elk kind. Dit wil Squla sinds we sinds 2010 zijn begonnen. Squla is opgericht vanuit de passie van een vader die het idee heeft dat er in het hedendaagse onderwijs zoveel meer mogelijk is met de technologie van nu. Met deze passie werken we elke dag aan Squla. Lees hier meer hoe Squla is begonnen en waar we voor staan.


hetklokhuis.nl/

Ik kijk altijd naar het televisieprogramma het klokhuis (bijna altijd samen met mijn vader, die het ook nog leuk vindt) en dit is de site van het klokhuis met heel veel leuke artikelen en veel informatie. Ook vind ik spelletjes maken op Gamestudio op de klokhuis site heel leuk, maar hier moet je wel voor inloggen.


Disclaimer.

De beheerder van deze site betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. De beheerder van deze site aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.
Het auteursrecht op deze website berust bij de beheerder van deze site of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming.