Romypragt.nl
© Hein Pragt
Facebook button
pragt.info cms III  

Leuke online spelletjes voor kinderen

Op deze pagina staan links naar hele leuke spelletjes die ik zelf ook graag speel. Ik hou niet van spelletjes met geweld maar meer van behendigheidsspelletjes. Ik hoop dat jullie deze spelletjes ook leuk vinden.
Groetjes Romy.

Spelletjes

agar-io spel Agar-io is een leuk online spel waarbij je een eigen balletje hebt die andere (kleinere) balletjes moet opeten maar zelf ook opgegeten kan worden door grotere balletjes. Er is ook een lijst waar de grootste balletjes in staan en wanneer je daar in staat heb je natuurlijk wel een leuk record voor jezelf. Je kunt ook hele kleine balletjes naar anderen schieten zodat ze groter worden en zo kun je elkaar ook helpen.
Klik hier om agar-io te spelen.

minecraft spel Minecraft is een zogenaamd open wereldspel, waarbij de speler vrij rond kan lopen. In het spel kan je reizen, grotten en kerkers verkennen en gebouwen bouwen. Ook kan je grondstoffen delven en deze tot andere voorwerpen verwerken en vechten tegen monsters. De standaard mode om Minecraft te spelen is "survival" wat inhoudt dat je in een bepaalde wereld moet zien te overleven. De andere mode is "Classic" of creative en hierbij is er geen limiet aan de beschikbare bouwmaterialen, zodat deze niet opgegraven of gezocht hoeven te worden. Ook heeft de speler in deze versie extra mogelijkheden, zoals vliegen, kan hij niet aangevallen worden door vijandelijke monsters of doodgaan in lava of door een fatale val.
Klik hier om naar de site van Mincarft te gaan.

slither-io spel Slither-io is een spel waarbij jij een slang bent en wanneer andere slangen je aanraken zijn zij dood. Maar wanneer jij een andere slang aanraakt met je kop ben jij dood. Het is de bedoeling dat je zo groot mogelijk wordt en dat je andere slangen ontwijkt. Ook op deze site is een lijst waar de hoogste scores staan.
Klik hier om slither-io te spelen.

splix-io spel Splix.io is een spel waarbij je een groot stuk land voor jezelf moet maken door met je slang er een stuk bij te smokkelen. Maar anderen kunnen als ze tegen jou aan komen je doden. Daardoor krijgen hun weer punten, dat kan jij dus ook.
Klik hier om splix-io te spelen.


Disclaimer.

De beheerder van deze site betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. De beheerder van deze site aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.
Het auteursrecht op deze website berust bij de beheerder van deze site of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming.