Romypragt.nl
© Hein Pragt
Facebook button
pragt.info cms III  

Mijn stripverhalen.

Ik maak al best lang strips en wil ze hier graag laten zien. Vroeger maakte ik kleine stripverhaaltjes, nu maak ik soms wel boeken. En als ik ouder wordt, worden de personen in mijn strips ook ouder! Meestal zijn de hoofdpersonen Romy en Andrea, maar ze zijn altijd samen. Ik schrijf altijd door en door en soms ben ik zelf nieuwsgierig hoe het afloopt, want ik verzin de verhalen ter plekke. Ik heb eigenlijk 1 pen waar ik de verhalen mee schrijf, die ligt ook altijd klaar voor gebruik. Ik denk dat ik later mijn strips ook in de winkel wil verkopen, misschien wordt ik dan nog wel beroemd! Het enige wat ik nog wil verbeteren is dat ik ze nu niet inkleur, want daar is nog niets van gekomen. Ik hoop dat je wat aan deze pagina hebt, veel plezier, Romy.

Mijn strips


Disclaimer.

De beheerder van deze site betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. De beheerder van deze site aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.
Het auteursrecht op deze website berust bij de beheerder van deze site of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming.