Romypragt.nl
© Hein Pragt
 pragt.info cms III  

Recente vragen.

Hier kun je vragen en opmerkingen plaatsen over het onderwerp de WNF Rangers.

Hier kun je vragen en opmerkingen plaatsen over het onderwerp hersenen!

Hier kun je vragen en opmerkingen plaatsen over het onderwerp Scratch.

Hier kun je vragen en opmerkingen plaatsen over het onderwerp dieren!

Hier kun je vragen en opmerkingen plaatsen over Judo.

Hier kun je vragen stellen of opmerkingen maken over het onderwerp muziek!

Waarom houd jij van dieren?

Ik heb een meisje in de klas die mij altijd pest als de juf er niet bij is. Wanneer ik dan boos word krijg ik te horen dat ik rustig moet doen. Wanneer de juf erbij is doet ze altijd alsof ik haar pest en volgens mij gelooft de juf dat ook nog. Als ik zeg dat het eigenlijk andersom is zegt de juf alleen maar jaja. Wat kan ik hier nou aan doen?

waarom moet je eigenlijk een 9 jaars prik? hoe werkt dat dan?

Ik kreeg voor mijn verjaardag een Samsung Galaxy tab en ik ben er erg blij mee. Nou heeft de buurjongen een ipad en hij zegt dat die veel beter is. Ik zie niet zoveel verschil maar ook zijn vader zegt dat de ipad beter is. Wat is er dan beter aan?

De meeste mensen vinden honing erg lekker maar waarom is dat?

Waarom krijgen we eigenlijk jeugdpuistjes en wat kun je er aan doen?

Waarom gingen alleen de dinosauriŽrs dood toen de komeet op de aarde insloeg en niet de andere dieren en planten?

Ik krijg vaak een vitaminesnoepje als aanvulling zegt mijn moeder. Ze zijn best lekker maar hoe maken ze nou een vitaminesnoepje?

hoe werkt een (elektrische)gitaar?

ik ben een beetje hoogbegaafd maar hoe werkt hoogbegaafdheid eigenlijk?

Mijn parkieten maken heel veel lawaai! Waarom doen ze dat eigenlijk en wat kan je er tegen doen?

Hoe kun je een spel programmeren en hoe kun je dat leren.

Ik las laatst dat alleen mensen tranen huilen als ze verdrietig zijn. Weet iemand hoe dat kan?

Hoe word een gitaar gemaakt?Recente antwoorden.

Haha wat leuk!!

Ik ben ook ranger!

Kun je met judo in een half jaar de gele band halen? Een jongen zegt dat hij in een half jaar de gele band gekregen heeft. Volgens mij kan dat niet want wij krijgen eerst een paar slippen voor we een gele band krijgen. Heeft hij gelijk?

Dit was geen vraag van mij (Romy) maar van iemand anders. Het gaat niet over onze klas. Groetjes, Romy Pragt

hoi romy, maar wie is dat? groetjes nadia van de schakel groep 6

Negeer haar en zeg dat ze dat zelf is en ga naar de juf!

Vroeger gingen veel kinderen dood of werden ze heel erg ziek van bepaalde ziektes die veel voorkwamen. Toen er prikjes tegen deze ziekte kwamen wilde de regering dat alle kinderen gratis deze prikjes konden krijgen. Daarom krijgen alle kinderen als ze negen jaar oud zijn twee prikken waardoor ze deze enge ziektes niet meer kunnen krijgen. De ziektes waartegen de prik werkt zijn: difterie, tetanus en polio en bof, mazelen en rode hond. Van sommige ziektes kun je dood gaan en van sommige kun je veel littekens of andere beschadigingen van je lichaam aan overhouden. Daarom krijgen alle kinderen deze prikken, maar wanneer jij en je ouders het echt niet willen dan hoeft het niet, maar dan loop je wel een risico.

Ze verschillen echt niet zoveel, maar er zijn nu eenmaal mensen die fan zijn van Apple en alles van Apple het beste en mooiste vinden. Ik vind zelf de Samsung tab ook beter en hij is ook niet zo duur als de Ipad.

Ik denk dat het komt omdat het zo lekker zoet is :-)

Bij mij werkt Clearasil Ultra Rapid Action Cream heel goed. Het droogt het puistje snel uit en het is snel weer over. Ik koop het gewoon bij het kruidvat.

Vaak ontstaan puistjes in de puberteit. Pukkeltjes of puistjes ontstaan door een ontsteking van talgzakjes. Deze talgzakjes zitten in de huid en maken een vettige stof (talg of huidsmeer) die ze boven op de huid afgeven. Deze talg houdt de huid soepel en beschermd het tegen bijvoorbeeld uitdroging maar wanneer de uitgang van een talgzakje verstopt raakt doordat er b.v. meer talg wordt gemaakt dan eruit kan, kan dit talgzakje gaan ontsteken. Er ontstaat dan een jeugdpuistje. De reden dat deze puistjes meestal ontstaan in de puberteit komt omdat de je dan meer hormonen gaat maken, dit merk je ook doordat er van alles in je lichaam verandert. Door deze hormonen wordt ook meer talg gemaakt en kan een talgzakje dus sneller verstopt raken waardoor er een puistje ontstaat.

Echt leren programmeren doe je met Scratch. Je doet er eigenlijk hetzelfde als normaal programmeren maar dan makkelijker!

Je kunt eens kijken op de klokhuis site (van de televisie) daar heb je een gamekit. Met de GameKit kun je snel en makkelijk zelf games bouwen! Maar niet alleen kun je helemaal zelf games bouwen, je kunt alle andere spellen van de site openen en veranderen of er extra levels bij bouwen! Wanneer je een spel gemaakt hebt kun je het ook opslaan op de site.
Disclaimer.

De beheerder van deze site betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. De beheerder van deze site aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.
Het auteursrecht op deze website berust bij de beheerder van deze site of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming.