Romypragt.nl
© Hein Pragt
 pragt.info cms III  

Pesten


2015-01-10 10:51:00
Wat kun je doen tegen een pestkop?
Ik heb een meisje in de klas die mij altijd pest als de juf er niet bij is. Wanneer ik dan boos word krijg ik te horen dat ik rustig moet doen. Wanneer de juf erbij is doet ze altijd alsof ik haar pest en volgens mij gelooft de juf dat ook nog. Als ik zeg dat het eigenlijk andersom is zegt de juf alleen maar jaja. Wat kan ik hier nou aan doen?

Antwoorden
2015-01-10 10:51:00
Negeer haar en zeg dat ze dat zelf is en ga naar de juf!
Reactie van een bezoeker van de site!
2015-03-21 07:11:00
hoi romy,

maar wie is dat?

groetjes nadia van de schakel groep 6
Reactie van een bezoeker van de site!
2015-03-21 20:38:00
Dit was geen vraag van mij (Romy) maar van iemand anders. Het gaat niet over onze klas.
Groetjes, Romy Pragt

Disclaimer.

De beheerder van deze site betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. De beheerder van deze site aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.
Het auteursrecht op deze website berust bij de beheerder van deze site of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming.